Krachtig in kunst Kunst in de klas

“Kunstles is echt superleuk! We hebben van lampionnen onze eigen wereld gemaakt. Toen dacht ik dat het niet leuker kon was het de week erna nog leuker!!! We kregen allemaal een plank en die moesten we schilderen met iets wat je leuk vindt. Dat was echt heel leuk om te doen!”

– Door Lara en Luna van groep 6/7a, OBS De Sieppe

Kunsteducatie levert een heel eigen bijdrage aan de ontwikkeling van het kind. Dankzij kunst beleven kinderen het leven vol plezier en ervaren zij nieuwe uitdagingen om te leren. Bekijk een aantal voorbeelden van de vele activiteiten die ik aanbied.

Vrolijke, creatieve en leerzame cultuureducatie draagt effectief bij aan het behalen van onderwijsdoelen. Een relatie met kunst is eigenlijk altijd te leggen. Of het nu gaat om de sociaal-emotionele ontwikkeling van kinderen of om de hedendaagse vaardigheden waarover zij moeten beschikken.

De activiteiten die ik aanbied zijn altijd maatwerk en afgestemd op de wensen van de school. Meestal kunnen ze worden bekostigd uit subsidies die de school ontvangt voor cultuuractiviteiten.

Klodderkunst

Waterschilderen

Techniek